Så funkar det

Privatleasing – Så funkar det

Med Carplus kan du som privatperson leasa en bil på ett prisvärt sätt. Allt du behöver göra är att söka upp den bil du vill ha och skicka in din beställning. Du kan välja att leasa en helt ny bil eller en pre-owned till en kortare bindningstid. Bilmärke, modell, färg, leveransort och återförsäljare väljer du helt själv.

I vår privatleasing ingår det mesta och du behöver varken betala kontantinsats, uppläggningsavgift eller depositionsavgift. Du betalar en månadskostnad för bilen och i den ingår även försäkring, service och fri vägassistans under hela avtalsperioden.

Man-kör-bil

Steg för steg

Hitta din drömbil

Börja resan mot drömbilen med att filtrera din sökning utifrån bilmärke, biltyp, antal säten och drivmedel.

Välj färg & gör tillval

Renodla sökningen genom att välja vilken färg du vill ha på bilen och göra tillval så som vinterdäck och andra funktioner.

Fyll i uppgifter & beställ

Nu är du snart framme vid din bil! Fyll bara i dina personuppgifter, granska beställningen och läs igenom avtalsvillkoren för privatleasing.

Leverans av bilen

När din beställning och kreditprövning gått igenom tar en representant från återförsäljaren kontakt för att boka tid för avtalsskrivning och leverans.

Inkluderat i ditt leasingavtal

I Carplus leasingavtal slipper du tänka på att behöva teckna försäkring, garanti, service, vägassistans eller betalskydd. Allt detta är redan inkluderat i ditt leasingavtal för en så smidig upplevelse som möjligt!

Försäkring

När du privatleasar en bil från Carplus, oavsett om den är helt ny eller pre-owned, ingår alltid en försäkring till din bil. Alla bilmärken som Carplus erbjuder har vagnskadegaranti som ingår i leasingavtalet. Utöver vagnskadegaranti ingår en halvförsäkring till din bil som vi tecknar i samarbete med Länsförsäkringar eller If Skadeförsäkring. Kombinationen ger samma försäkringsskydd som helförsäkring!

Läs mer

YouTube cover

Garanti

Vi tycker att det är viktigt att hålla den kvalitet på din bil som vi utlovar. Garantin är din säkerhet och vårt bevis på detta. Garantin innebär nybilsgaranti, vagnskadegaranti och rostskyddsgaranti och träder i kraft om fel upptäcks på bilen under dina tre första år.

Läs mer

YouTube cover

Service

För oss är det självklart att bilen ska vara i toppform för din nästa resa. Därför ingår alltid service. En bil som får förstklassig auktoriserad service i tid, av specialister med noggranna metoder, specialverktyg och originaldelar blir både tryggare och trevligare att köra och så håller den längre.

Läs mer

YouTube cover

Vägassistans

Vad som kan verka som ett problem, blir aldrig något problem – eftersom vägassistans alltid ingår. Njut av bekymmersfri körglädje och trygghet bakom ratten när vi hjälper dig dygnet runt, året runt i hela Europa – var du än befinner dig, så att du slipper bli stående längs vägen.

Läs mer

YouTube cover

Betalskydd

Via Carplus får du ett kostnadsfritt betalskydd de första tre månaderna av din leasingperiod som sedan löper vidare. Det är en trygghet och försäkring som kan ersätta månadsbeloppet på din faktura i upp till ett år om du skulle bli arbetslös, få nedsatt arbetsförmåga eller läggas in på sjukhus. Försäkringen kan också lämna ersättning för del av återstående leasingavgifter vid dödsfall.

Läs mer

BYD-Atto-3-kille-kor

Återlämning

När din leasingperiod börjar närma sig sitt slut är det dags att börja tänka på återlämnandet av bilen. Men hur går du till väga och vad är ett normalt slitage på bilen? Vi hjälper dig med den information du behöver för att känna dig trygg inför din återlämning.

Läs mer

MG4-woman-opens-car

Login för Carplus-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut