Kontakta Carplus

Chatt, mail & telefon

Vårat team är redo att ge råd och vägledning angående fordonsval, finansieringsalternativ och försäkringar, allt för att underlätta hela processen från sökning till ägande.

Det snabbaste och smidigaste sättet är att kontakta oss direkt genom vår chatt när vi är online. I chatten finns även ett kontaktformulär och en faq med våra vanligaste frågor. Du är såklart välkommen att kontakta oss på andra alternativ än chatten.

Telefon:
031 – 790 01 90

E-post:
Info@carplus.se

Supportteamet

Vad är Carplus?

Carplus är ett varumärke under Car to Go Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group. År 2013 uppkom idén om att enkelt och smidigt kunna abonnera på en bil genom webben. Anders Hedin såg potentialen i företaget och startade upp Carplus 2014. En varumärkesprofil och hemsida sattes upp och sedan var det bara att invänta första beställningen. Det var trögstartat till en början men efter att ha förenklat och utvecklat produkten ytterligare så släppte det 2015 och snabbt ökade antalet beställningar och besökare till Carplus.

Idag är Carplus en av de ledande aktörerna inom privatleasing på marknaden och erbjuder ett stort utbud av bilar. Genom en transparent hemsida får kunden detaljerad information om varje bil, inklusive tekniska specifikationer och bilder för att underlätta valet av bil. Kunderna kan enkelt söka, jämföra och leasa den bil som passar deras behov och budget. Det som gör Carplus till stark spelare på marknaden är att kunden varken behöver betala kontantinsats, uppläggningsavgift eller depositionsavgift. Samt att försäkring, service och vägassistans ingår under hela avtalsperioden. För de som vill leasa en begagnad bil har Carplus tagit fram sitt koncept Pre-Owned där kunden kan leasa en lätt begagnad bil under 18-24 månader och där även vinterhjul alltid ingår.

Login för Carplus-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut