Våra 5 populäraste bilmärken 2023

MG-ZS-EV-woman-driving

MG – Morris Garages

MG har med rätta tagit en plats i vår lista utav populäraste bilmärken 2023. Det som utmärker sig extra mycket hos MG är att deras prisvärda elbilar finns som både kombi och SUV samt flera andra olika biltyper. I år släpptes även MG4 standard vilket har bidragit till att MG kan erbjuda ännu flera elbilar till vassa priser som utmanar på elbilsmarknaden. MG:s bilar är mer än bara transportmedel, de är en vision om framtiden som vi kan uppleva idag.

MG4-EV-Fizzy-Orange

Fiat

Fiat fortsätter att imponera med sin tidlösa charm och pålitliga prestanda. Deras kompakta design gör dem perfekta för stadskörning, och kombinationen av stil och komfort gör dem till ett självklart val för många av våra kunder. Samt att populära modeller som den klassiska Fiat 500 nu finns som elbil till ett förmånligt pris, har bidragit till att populariteten har skjutit i höjden då vi ser en trend att leasingtagare idag efterlyser biliga leasinglösningar.

Fiat-500e-Ocean-Green

Ford

Ford har alltid varit synonymt med robusthet och tillförlitlighet. Deras bilar kombinerar kraft med elegans, vilket gör dem idealiska för både dagliga äventyr och längre resor. Ford fortsätter att vara en favorit tack vare sin förmåga att möta en mängd olika behov med sitt stora utbud av olika modeller. Vi vill påstå att det finns en Ford för varje kunds önskemål. I sitt populära utbud har Ford allt ifrån småbilar till rymliga SUVer samt den sportiga elbilen Mustang mach-e som har gjort succé på den svenska marknaden. Detta på grund utav det är en elbil av högsta klass som utmanat andra konkurrenter som t.ex. Tesla i både pris, prestanda och design.

Ford-Kuga-ST-Line-Lucid-Red

BYD – Build Your Dreams

Build Your Dreams, förkortat BYD, har snabbt blivit en frontlöpare inom den elektriska bilmarknaden. Även om BYD lanserades i Sverige sent i kvartal fyra, 2022 så har populariteten exploderat i Sverige under 2023. BYD’s modell Atto 3 blev den mest registrerade elbilen i Sverige under juli månad, och är en av dem mest producerade elbilsmodellerna i världen.

BYD-ATTO3-Parkour-Red

Renault

Renault har alltid utmärkt sig med sin eleganta design och bränsleeffektivitet. Dessa bilar erbjuder en balanserad körupplevelse som passar perfekt för en mängd olika livsstilar oavsett familjestorlek, och fortsätter att vara ett av våra mest populärt val bland våra kunder när det kommer till privatleasing. Renaults modeller Clio och Captur står för majoriteten utav vår trafik. Vi tror att dessa är extra populära på grund utav att man får mycket bil för pengarna samt att Capturen har under 2023 haft en av de billigaste plug in hybriderna på marknaden.

Renault-clio-gra

Pre-Owned – Privatleasa en begagnad bil

Under 2023 har vi sett en markant ökning av intresset för privatleasing av begagnade bilar. Denna trend speglar en växande medvetenhet om miljövänlighet och ett intresse för smarta och hållbara mobilitetslösningar. I linje med detta har vårt Pre-Owned koncept lockat många kunder. Genom att erbjuda leasing av lätt begagnade bilar, med en uppsättning vinterhjul, service och försäkring inräknad, tillhandahåller vi ett attraktivt paket. Våra kunder uppskattar möjligheten att välja en leasingperiod på 18 månader med inkluderande 2 500 mil.

Välkommen till oss på Carplus

Detta år har gett oss en spännande blandning av innovation inom bilindustrin. På Carplus är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av bilmärken och modeller. För mer information om dessa och andra fantastiska bilar, kolla gärna runt på vår sida carplus.se. Har du några funderingar om dessa bilmärken kontakta oss gärna i chatten eller på mejl så hjälper vi gärna till.

Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna och erbjudandena genom att följa oss på våra sociala mediekanaler Instagram och Facebook. Låt Carplus vara din partner i sökandet efter den perfekta bilen för 2024 och framåt.

2023-11-16