Äg ditt liv. Inte din bil.

Driving with benefits – eller kör med fördelar. När du privatleasar din bil hos Carplus så får du maximalt med fördelar. Som förenklar ditt liv. Följande fördelar får du alltid hos Carplus nya bilar.

Försäkring

Eftersom bilförsäkring alltid ingår kan du känna dig lugn, när du tar ut svängarna.  Med försäkring kan du få ersättning för personskador och skador på bilen i händelse av exempelvis en olycka eller någon annan oönskad situation.

YouTube cover

Garanti

Vi tycker att det är viktigt att hålla den kvalitet på din bil som vi utlovar. Garantin är din säkerhet och vårt bevis på detta. Garantin innebär nybilsgaranti, vagnskadegaranti och rostskyddsgaranti och träder i kraft om fel upptäcks på bilen under dina tre första år.

YouTube cover

Service

För oss är det självklart att bilen ska vara i toppform för din nästa resa. Därför ingår alltid service. En bil som får förstklassig auktoriserad service i tid, av specialister med noggranna metoder, specialverktyg och originaldelar blir både tryggare och trevligare att köra och så håller den längre.

YouTube cover

Vägassistans

Vad som kan verka som ett problem, blir aldrig något problem – eftersom vägassistans alltid ingår. Njut av bekymmersfri körglädje och trygghet bakom ratten när vi hjälper dig dygnet runt, året runt i hela Europa – var du än befinner dig, så att du slipper bli stående längs vägen

YouTube cover

Login för Carplus-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut